facebook
instagram
Fazenda - Āgenskalns
Ēdienkarte
Īpašais piedāvājumsBrokastisSalāti un uzkodasAntipastiZupas un voksVeģetārie ēdieniPamatēdieniBurgeri un piedevasBērnu ēdienkarteDeserti
DzērienkarteVīnu karteGalerijaKontakti
PAMATĒDIENI
MAIN COURSES

Strauta forele
Citronzāles-čili marināde, kvinoja, brokoļu biezenis, sviesta pupiņas
Stream trout
seasoned in lemongrass-chilli marinade, served with quinoa, broccoli purée and butter beans
19.50€
‍
Cepta Arktiskā palija
Fenheļa risotto, cietais siers, garšaugi, citrusu velutē mērce
‍Fried Arctic char
Fennel risotto, matured cheese, herbs, citrus veloute sauce
‍
18.80€
‍
Siļķes fileja, kartupeļi, zaļumu biezpiens, marinēti sīpoli
Herring fillet, potatoes, cottage cheese, pickled onions
11.80€
‍
Jaunlopa vaigi
kartupeļu biezenis, stepes baravikas, marinēti sīpoli, sarkanvīna mērce
‍Beef cheeks
mashed potatoes, steppe boletus, pickled onions, red wine sauce
19.50€
‍
Brieža gaļa Burgundijas gaumē
Kartupeļi, burkāni, sīpoli, Merlot sarkanvīna mērce, kale
‍Venison Bourguignon
Potatoes, carrot, onions, Merlot red wine sauce, kale
‍
21.50€
‍

Rezervējot galdiņu virs 8 un vairāk personām, tiek piemērota apkalpošanas maksa 10 % apmērā no rēķina summas.
When booking a table for parties of eight or more, a service charge of 10 % will be added to the check
Fazenda Āgenskalns
Nometņu iela 7, Riga, LV-1048
tālr. +371 27881122
nometnu@fazenda.lv‍
Darba laiks:
Pirmdiena - Sestdiena: 10:00–22:00
Svētdiena: 11:00–22:00
facebook
instagram