facebook
instagram
Fazenda - Āgenskalns
Ēdienkarte
Īpašais piedāvājumsBrokastisSalāti un uzkodasAntipastiZupas un voksVeģetārie ēdieniPamatēdieniBurgeri un piedevasBērnu ēdienkarteDeserti
DzērienkarteVīnu karteGalerijaKontakti
PAMATĒDIENI
MAIN COURSES

Strauta forele
Citronzāles-čili marināde, kvinoja, brokoļu biezenis, sviesta pupiņas
Stream trout
seasoned in lemongrass-chilli marinade, served with quinoa, broccoli purée and butter beans
19.50€
‍
Cepta jūras asara fileja
Spinātu-kartupeļu biezenis, tomātu-balzamiko karamelizēta rozīņu salsa,
baltvīna-safrāna mērce
Fried sea bass fillet
with spinach mash, tomato-balsamic caramelized raisin salsa, white wine-saffron sauce
18.80€
‍
Siļķes fileja, kartupeļi, zaļumu biezpiens, marinēti sīpoli
Herring fillet, potatoes, cottage cheese, pickled onions
11.80€
‍
Vistas fileja
spinātu krēmsiers, pancetta, kartupeļu biezenis, kaltētu tomātu salsa, siera mērce
Chicken fillet
spinach-cream cheese, pancetta, mashed potatoes, sun-dried tomato salsa, cheese sauce

17.80€
‍
Jaunlopa vaigi
kartupeļu biezenis, stepes baravikas, marinēti sīpoli, sarkanvīna mērce
Beef cheeks
mashed potatoes, steppe boletus, pickled onions, red wine sauce

19.50€
‍
Liellopa gaļas steiks
batāšu biezenis, brokolini, karamelizēti sīpoli, sarkanvīna redukcija
Ribeye steak
sweet potato mash, broccolini, caramelised onions, red wine reduction
32.50€

Rezervējot galdiņu virs 8 un vairāk personām, tiek piemērota apkalpošanas maksa 10 % apmērā no rēķina summas.
When booking a table for parties of eight or more, a service charge of 10 % will be added to the check
Fazenda Āgenskalns
Nometņu iela 7, Riga, LV-1048
tālr. +371 67616196
nometnu@fazenda.lv‍
Darba laiks:
Pirmdiena - Sestdiena: 10:00–22:00
Svētdiena: 11:00–22:00
facebook
instagram